Voetbalreis Barcelona

Het is een droom van vele voetballiefhebbers; een voetbalreis naar Barcelona, de stad met het beste elftal ter wereld.

Boek een voetbalreis Barcelona

camp-nou1Wil je graag een wedstrijd bijwonen in het wereldberoemde stadion Camp Nou, dan is het verreweg het makkelijkste om een georganiseerde voetbalreis te boeken. Je kunt natuurlijk ook alles zelf regelen, maar dat is best lastig; je moet op tijd aankomen voor de wedstrijd, in het stadion wil je graag goede plaatsen naast elkaar hebben en het liefst is het hotel ook niet te ver weg van het stadion. Met een georganiseerde reis is daar allemaal al rekening mee gehouden en bovendien ben je vaak nog goedkoper uit ook!

Soorten wedstrijden

Je kunt voor je voetbalreis kiezen uit verschillende soorten wedstrijden, elk met een eigen prijskaartje. De Spaanse competitie La Liga wordt onderverdeeld in vier categorieën: A, B, C en D. Onder categorie A vallen de wedstrijden van FC Barcelona tegen een andere grote Spaanse club. Deze wedstrijden zijn het duurst om bij te wonen. Informeer bij de reisorganisatie naar de prijzen. Deze zijn dus afhankelijk van het soort wedstrijd, maar ook van het hotel en de prijs van het vliegticket. Je kunt dus je voetbalreis zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt door de keuze van het hotel, de zitplaatsen in het stadion en de keuze van het vliegticket, bovendien is het meestal dat het voordeliger is als je vroeg boekt.

Welke reisorganisatie?

fc-barcelonaEr zijn tegenwoordig veel reisorganisaties die voetbalreizen aanbieden, maar het verschil tussen de verschillende aanbieders kan behoorlijk groot zijn. Let daarom bij de je keuze op de volgende punten:

Zijn er geen verborgen kosten ; soms lijken de prijzen ontzettend laag, maar zijn er nog diverse bijkomende kosten die daar niet bij inbegrepen zijn, zoals luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en service- en boekingskosten.

Vlucht ; als je vlucht naar Barcelona heel vroeg in de ochtend vertrekt op de dag dat je de wedstrijd bij wilt wonen, ben je waarschijnlijk heel erg moe en kun je niet echt van de wedstrijd genieten. Zorg dat er voldoende tijd is en dat je nog kunt uitrusten voor de wedstrijd.

Locatie hotel ; ligt het hotel dicht bij het stadion of is er een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Toegangsbewijzen stadion ; Zit je tijdens de wedstrijd naast elkaar?

Aanpassingen ; is het mogelijk om de reis te verlengen of details te veranderen?

Garantie ; wat gebeurt er in het geval dat er een wedstrijd wordt afgelast? Is de reisorganisatie aangesloten bij een branchevereniging?